Posted on

try to live in here

new face of my room

new face of my room, even not neaty enough but it takes long time to clean it and put everything back to its palce..

hopefully life getting better with the new face of my room

Advertisements

About misaoearliche

for Now i’m an enthusiast customer, a sweet reviewer, a cook lover, a recipe maker, a fancy hijab style-er (not really a stylist), a creative post-er, a frugal buyer, a seeking-for-eternal-love lover, an intimate craft-er, a crazy knowledge finder, a food picture taker (not yet a photographer), a seasonal traveler, a friend seeker, a mall go-er, an ice cream artisan and an entrepreneur.

7 responses to “try to live in here

  1. pancet ae wordpress iki…tulisanku kepotong tuh…dasar bete d…awas on aku gak posting maneh kapok on!

  2. goodHyde

    wahahaha! makanya diperhatiin, Michan, html tag nya. Templatenya juga ngaruh loh 😀
    Akhirnyaaa.. kesampean juga niat mindah2 barangmu (but doesn’t make that much difference to me) Eh.. Mi.. ntu.. Pierre Cardin mu emang sngaja dipamerin getu yaaa? 😮 *bengong*

  3. alief

    kamarmu kurang penerangan ya??? apa kualitas kamerane sing elek 😀

  4. ya smuanya..kurang pencahayaan, kurang keren, kameranya buelel, wes kabeh lah. eh iya pierre cardinku lupa diedit..tp kl diedit kan gak natural, kan ityu ke khasan dr kamarkyu. iya mbak ika aku binun ma tuh..apa akyunya yg salah ato emang i’m not meaqnt to be together ama wordpress. akyu cb laen kali deh..skr lg sayang2nya ma blogger (g kyk betrayer satu itu *prasaan akyu jg betrayer d ^_^)

  5. thegoeh

    Hiii…opo iku…iku salah satu stand pasar Atom tahhh…?hee….
    Hehhhhh…betrayer…betrayer..iku…kan tuntutan karier…catet…karier…

  6. indrapamungkas ⋅

    *aku melihat penampakan, terkulai di lemari sebelah kiri*, . . .Mammaaaaa, . . . .*kabur sambil teriak teriak*

  7. hahahaha….tenang nak anggi itu cuman…mmmm…mmm*mencoba berpikir keras untuk bs memberi penjelasan yg rasional tp ttp menjaga etika ketimuran* itu cumann….bra pierre cardin yg mahal ituloh nak..kan kmrn liat iklannya di tipi..itu juga yg dpake ama mbak2 yg sering adek liat diem2 kl mama g ada itu lohh…
    dah paham kan skr..cup cup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s